DJI Mavic Pro Platinum 

DJI Mavic Pro Platinum 

De DJI Mavic Pro Platinum ziet er niet alleen net wat strakker uit door het platinum, ook is de accu van deze nieuwe Mavic drone beter (30 minuten) dan zijn voorganger en produceert de DJI Mavic Pro Platinum ook nog eens 60% minder geluid. De DJI Mavic Pro Platinum is inklapbaar, waardoor die gemakkelijk in je rugzak of zelfs je broekzak past. Ingeklapt is de DJI Mavic Pro Platinum namelijk even groot als de controller van de DJI Phantom 4. Het uitklappen van de DJI Mavic Pro Platinum is in een paar seconden gedaan en vervolgens kan je meteen vliegen.

dji-mavic-pro-platinum  Het bereik van de DJI Mavic Pro Platinum is ongeveer 7 kilometer. Je bestuurt de Mavic Pro Platinum met een remote controller, welke bij de drone wordt geleverd. Hier koppel je eenvoudig jouw telefoon aan en vervolgens kan je via de DJI Go app precies zien wat de camera van de drone ook ziet. Deze camera is bevestigd aan een 3-assige gimbal, waardoor de beelden perfect gestabiliseerd zijn. De camera kan opnemen in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde. Je kan er echter ook voor kiezen om in Full-HD op te nemen. Dat kan met 96 frames per seconde. De foto’s die je kan maken met de camera van de drone hebben een resolutie van 12 megapixel.

DJI Mavic Pro Platinum Mogelijkheden

De mogelijkheden van de DJI Mavic Pro Platinum zijn zeer breed. Zo kan je de drone onder andere autonoom laten vliegen. Dit kan je onder andere doen door een bepaald object in het beeld te selecteren, welke de drone vervolgens zal gaan volgen. Je kan er echter ook voor kiezen om een bepaald punt te selecteren, waar de drone vervolgens heen vliegt.dji-mavic-pro-01 Dit alles kan zeer veilig, aangezien de DJI Mavic Pro Platinum beschikt over sensoren aan de voor- en onderkant van de drone waarmee hij obstakels detecteert en hier dus niet tegenaan zal vliegen. De drone zal er netjes omheen vliegen. Ook kan je de Mavic Pro Platinum eenvoudig laten terugkeren door gebruik te maken van de return home functie. Niet alleen de drone zelf is slim, ook de accu van de drone is intelligent. Zo kan je via de DJI Go app precies zien hoe vol de accu nog is en hoe lang je nog op de accu kan vliegen. Op een opgeladen accu kan de drone 30 minuten vliegen. In de sportmodus kan de DJI Mavic Pro Platinum een snelheid bereiken van maar liefst 65 km/u. 

Extra accu
Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor uw drone. Door op locatie uw accu te verwisselen verdubbelt u uw vliegplezier eenvoudig.

DJI Mavic Pro Platinum Specificaties

– Bereik:                            7000 meter
– Accuduur:                        30 minuten
– Aantal accu’s geleverd:      1
– Camera:                           Ja (4K camera & 12 megapixel fotocamera)
– Live meekijken:                 Ja (via smartphone/tablet)
– Gewicht:                          740 gram (incl. camera)
– Afmetingen:                     8,3 x 8,3 x 19,8 cm
– GPS:                                Ja
– TapFly functie:                  Ja
– Automatisch volgen:          Ja
– Ontwijkt obstakels automatisch
– Maak een foto door naar de drone te zwaaien
– Produceert 60% minder geluid dan zijn voorganger

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *